Combinatul de Celuloză și Hârtie Drobeta-Turnu Severin > Știri > Uncategorized @ro > Creşterea eficienţei energetice operaţionale la CCH S.A. Drobeta Turnu Severin prin implementarea unei instalaţii de cogenerare de înaltă eficienţă

Creşterea eficienţei energetice operaţionale la CCH S.A. Drobeta Turnu Severin prin implementarea unei instalaţii de cogenerare de înaltă eficienţă

Drobeta Turnu  Severin, Str. Nicolae Iorga nr. 2, Cod postal : 220236, Jud. Mehedinti

Telefon : 0252 312184; Fax : 0252 312358

C.U.I. : RO 5976842; Reg. Comertului : J25/895/1994;

mediu@cch-dts.ro

NR.1571/26.06.2019

I N FO R M A R E

Aceasta informare este efectuata de COMBINATUL DE CELULOZA SI HARTIE SA cu sediul in Drobeta Turnu Severin, Bulevardul Nicolae Iorga, nr. 2, judetul Mehedinti, ce intentioneaza sa solicite la SGA Mehedinti, aviz de gospodarire a apelor pentru realizarea proiectului “Creşterea eficienţei energetice operaţionale la CCH S.A. Drobeta Turnu Severin prin implementarea unei instalaţii de cogenerare de înaltă eficienţă”, Municipiul Drobeta Tr Severin, Bulevardul Nicolae Iorga, nr. 2, Judetul Mehedinti.

Aceasta investitie este noua.

Ca rezultat al investitiei vor rezulta ape uzate menajere si tehnologice care vor fi colectate si evacuate in statia de epurare.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

         Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

         Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului dupa data de 26.06.2019.

This page is also available in: English (Engleză) Français (Franceză) Deutsch (Germană) Italiano (Italiană) Español (Spaniolă) Română

Author: cchdts